Staj Duyurusu
Üniversite Ortak Dersleri Mazeret Sınav Başvurusu
MAT805-MAT806 ve FİZ105-FİZ106 Dersleri ile İlgili Önemli Duyuru
Mühendislik Fakültesi "13. Proje Fuarı ve Yarışması" (GÜNCEL)
Bölümümüz Online Öğrenci Buluşması
Ortak Kodlu Derslerin Sınav Tarihleri hk.(Güncel)
"13. Proje Fuarı ve Yarışması" ve "1. Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı" iptali
Mezun Durumundaki Öğrencilerimizin Staj Sunumları hk.
Online Olarak Verilen Ortak Kodlu Derslerin Sınavları hk. (Değişiklik)
2019-2020 Bahar Dönemi Kayıt Dondurma Hakkı
Uzaktan Eğitim Süreç Takibi hk.
Staj komisyonu hakkında
Sonraki Sayfa

Staj Duyurusu

14 Mayıs 2020 tarihli Fakülte Kurulu Kararı aşağıda verilmiştir.

"1 Haziran 2020 ile 2020-2021 Güz dönemi Derslerin Başlangıç tarihi arasında sınırlı olmak üzere, mezun durumunda olan (derslerini tamamlayan) öğrencilerin mezuniyetlerinde mağduriyet oluşmaması için, staj yeri, çalışma alanı ve diğer hususlarda Bölüm Staj Komisyonu ve Bölüm Başkanlıklarının onayı alınarak, şeffaf ve denetlenebilir olma şartıyla uzaktan staj yapılabileceği uygun görülmüştür."

Bu kapsamda; uzaktan staj yapılabilmesi için mezun durumunda olunması, staj komisyonu ve bölüm başkanlığının staj yerini, çalışma alanını onaylaması ve ilerde bir problem yaşanmaması için gerekli kanıtların kayıt altına alınması gerekmektedir.

Uzaktan staj için sigorta yapılmayacak olup, öğrenciler staj başlangıcı için gerekli evrakları e-mail ile iletebileceklerdir.

Yüz yüze yapılacak staj işlemleri durdurulmuştu ve bu kararda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır.

Veriliş Tarihi: 22 Mayıs 2020 Cuma
Son Tarih: S�resiz Duyuru